Dutch masters of motocross

Op 11 maart 2018 zal de openingsronde van de Dutch Masters of Motocross worden verreden op Circuit ‘de Herikerberg’ te Markelo. Deze wedstrijd is onderdeel van een reeks van 4 wedstrijden om het open Nederlands Kampioenschap. Om een betere uitstraling en aan de strenge veiligheidsnormen te voldoen worden deze wedstrijden verreden op circuits met een A- status.

In deze motocrosswedstrijd strijden niet enkel de topcoureurs van Nederland maar ook rijders vanuit de rest van de wereld strijden mee om de eindzege in Markelo.

Diverse fabrieksteams als Honda, KTM en Yamaha zullen dan ook in hun sterkste bezetting afreizen richting dit schitterende evenement.

Voor meer info:

http://www.dutchmastersofmotocross.com/

PRIJZEN

Volwassenen €20,-
Jeugd 12 t/m 17 jaar €10,-
VIP Kaart Mail naar sponsoring@motorcrossmarkelo.nl
* Voor kinderen onder de 12 jaar is de toegang gratis

 

Camping / overnachting

Direct naast de paddock is er een camping ingericht. Campinggasten kunnen gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen (er is geen electra op de camping)

A campsite is set right next to the paddock. Camping guests can use the sanitary facilities. There is no electra at the campsite

Ein Campingplatz liegt direkt neben dem Fahrerlager. Campinggäste können die Sanitäranlagen nutzen. Es gibt keine Electra auf dem Campingplatz.

Prijs: € 10,- per voertuig / Price: € 10, – per vehicle / Preis: € 10, – pro Fahrzeug

 

Route to Circuit

 

Circuitmap

Pers Accreditatie formulier / Press accreditation formular

http://www.dutchmastersofmotocross.com/

* Programma/Tijdschema (alle tijden onder voorbehoud)